Το ενδεχόμενο ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο φέρεται να εξετάζει ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα «abc.es».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ουαλός αστέρας αμέσως μετά το Euro, θα θέσει επί τάπητος όλα τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του, ακόμη και το να «κρεμάσει τα παπούτσια του», παρότι έχει ακόμη συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης (τελειώνει το καλοκαίρι του 2022).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε προηγηθεί το δημοσίευμα της «As», που ανέφερε ότι ο παίκτης της Τότεναμ, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τους «μερένχες», σκεφτόταν ν΄ αποσυρθεί από την ενεργό δράση αφού ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την «βασίλισσα».

Το νέο σενάριο που επικαλείται η «abc.es», αναφέρει ότι ο Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει από τώρα και συγκεκριμένα μετά το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που έχει συζητήσει με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.

Θεωρείται βέβαιο ότι Μπέιλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά το Euro 2020, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους κι αν αυτή θα τερματιστεί πρόωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση το τελευταίο δημοσίευμα, εκτός των συχνών τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν, ο Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο διότι πλέον δεν αισθάνεται ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση που υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα σε μία ομάδα του βεληνεκούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης