Τον Τόμας Τούχερ παρουσίασε επίσημα την Τετάρτη η Ντόρτμουντ, με τον νέο τεχνικό των Βεστφαλών να υπόσχεται δουλειά, ταπεινοφροσύνη και θάρρος.

Ο νέος προπονητής της Μπορούσια έσπευσε να προλάβει κάθε σύγκριση με τον προκάτοχό του, Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο χαρακτήρισε «κάτι παραπάνω από προπονητή», τονίζοντας πάντως ότι στόχος του είναι η Ντόρτμουντ να πρωταγωνιστήσει στη Γερμανία, κλείνοντας την «παρένθεση» της φετινής μέτριας χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω οι άλλες ομάδες να αισθάνονται συνεχώς την παρουσία μας. Η Ντόρτμουντ μπορεί να είναι διεκδικήτρια σε όλες τις διοργανώσεις και να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο» τόνισε ο 41χρονος τεχνικός, ο οποίος (όπως και ο Κλοπ) αναδείχθηκε προπονητικά στη Μάιντς, απ’ όπου αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι. «Πρέπει να κλείσουμε την “ψαλίδα” με κάποιους συλλόγους. Είναι μία πρόκληση και πρέπει να έχουμε τα μέσα για να ανταποκριθούμε» επισήμανε ο Τούχελ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με σαφή εντολή του προέδρου της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης δεν έγινε η παραμικρή αναφορά σε μεταγραφικά ζητήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης