Την τελευταία του σεζον διανύει, κατά πάσα πιθανότητα, στη Ντόρτμουντ ο Ιλκάι Γκουντογκάν, καθώς όπως επιβεβαιώθηκε και από το σύλλογο δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Γερμανού μέσου λήγει τον καλοκαίρι του 2016 κι από κει και πέρα θα μείνει ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που δε διευκρίνισαν οι άνθρωποι της Μπορούσια είναι το αν θα προχωρήσουν στην πώληση του Γκουντογκάν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου ή, ο παίκτης θα αποχωρήσει χωρίς να μπουν χρήματα στο ταμείο του συλλόγου.

Ο Γκουντογκάν εντάχθηκε στους Βεστφαλούς από τη Νυρεμβέργη το 2011 και πανηγύρισε μαζί τους δύο πρωταθλήματα και το κύπελλο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και δεύτερο μιας και η Ντόρτμουντ θα παίξει στον τελικό με την Βόλφσμπουργκ.

Τραυματίστηκε στη μέση του στη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική Γερμανίας μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν (2013) και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση η οποία τον άφησε εκτός δράσης για έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο Γκουντογκάν έχει αγωνιστεί 26 συμμετοχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης