Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου έπειτα από τη συντριβή με 5-1 σκορ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Βαυαρών, Ούλι Χένες, η διοίκηση της ομάδας δεν πρόκειται να βιαστεί για να συμφωνήσει με τον νέο προπονητή, καθώς δεν θέλει να κινηθεί βεβιασμένα και προτιμά να έχει τον χρόνο για να καταλήξει στην καλύτερη λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να πάρουμε την καλύτερη απόφαση και να βρούμε την ιδανική λύση για τον πάγκο μας. Δεν πρόκειται να βιαστούμε. Πιστεύω πως στο ματς κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ θα κάθεται στον πάγκο ο νέος προπονητής» δήλωσε σχετικά ο Χένες.

Το ματς με την Ντίσελντορφ θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες, στις 23 Νοεμβρίου, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO 2020.

Υπενθυμίζεται ότι στο αυριανό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό τους Γερμανούς θα καθοδηγήσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κόβατς, ο Χανς Φλικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης