Τις χειρότερες αναμνήσεις από τη συνεργασία του με τον Λουίς Φαν Χάαλ στην Μπάγερν Μονάχου έχει ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος χαρακτήρισε κακό άνθρωπο τον πρώην τεχνικό των Βαυαρών και νυν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είχαμε προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας, κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς θα συμβεί. Ωστόσο, δεν νοιαζόταν για τα… ονόματα. Πίστευε πως δεν χρειαζόταν αστέρια στην ομάδα του, ενώ έπρεπε ο καθένας να αποδείξει την αξία του ξανά και ξανά», είπε αρχικά ο Γάλλος άσος και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πρώτη μας επαφή ήταν ήδη… δηλητηριασμένη. Ως επαγγελματίας χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Κάνει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, αλλά ως άνθρωπος είναι κακός. Η σχέση μας είχε συνθλιβεί».

Εν συνεχεία ο Ριμπερί αποκάλυψε ότι λόγω της προβληματικής συνύπαρξής του με τον Λουίς Φαν Χάαλ βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν.

«Είχα συζητήσεις με τον Ούλι Χένες και τον Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε. Μου είπαν να μην φύγω, ότι με χρειαζόντουσαν και ότι ήμουν τόσο σημαντικός για την Μπάγερν όσο ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ ήθελε να με αποκτήσει. Δεν ξέρω πόσα χρήματα πρόσφερε. Τώρα είμαι ευχαριστημένος με την εξέλιξη», επισήμανε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης