Ιστορική ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε βάρος του Ολυμπιακού (σ.σ. νίκη 3-2 των Βαυαρών), ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, έφθασε στα 58 τέρματα και βρίσκεται μόνος στην 5η θέση των κορυφαίων σκόρερ του θεσμού!

Ο 31χρονος άσος συγκατοικούσε στη συγκεκριμένη θέση με τον Ολλανδό «θρύλο», Ρούουντ Φαν Νιστελρόι, ο οποίος με 56 τέρματ πλέον είναι έκτος στη λίστα, όπου προηγούνται ο Κριστιάνο Ρονάλντο (117), ο Λιονέλ Μέσι (112), ο Ραούλ (71) και ο Καρίμ Μπενζεμά (60).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, με τα δύο γκολ στο φαληρικό γήπεδο, ο «Λέβα» έφθασε στα 36 τέρματα εντός του 2019, ξεπερνώντας σε παραγωγικότητα τον Λιονέλ Μέσι (32) και τους Κιλιάν Μπαπέ και Σέρχιο Αγουέρο, που μετρούν από 29 γκολ.

Ακόμη ένα εντυπωσιακό στοιχείο από την… ξέφρενη χρονιά του Λεβαντόφσκι, είναι το γεγονός ότι έχει σκοράρει 18 φορές σε 13 αναμετρήσεις με τους Βαυαρούς (σ.σ. σε όλες τις διοργανώσεις) από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και ότι ο μόνος αγώνας στον οποίο δεν βρήκε δίχτυα ήταν το γερμανικό Σούπερ Καπ με την Ντόρτμουντ, στις 3 Αυγούστου (σ.σ. η Μπάγερν νίκησε με 2-0)/

«Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό και να βοηθώ την ομάδα μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα των Βαυαρών, ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε: «Κάθε φάση στο γήπεδο, μπορεί ν΄ αποδειχθεί σημαντική και να κάνει την διαφορά ανάμεσα στην νίκη και στην ήττα. Γι’ αυτό, θέλω να είμαι πάντα συγκεντρωμένος και ήρεμος, ώστε να κάνω την δουλειά μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης