Η Μπάγερν Μονάχου αναζητά επιθετικό, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι Μανέ και Γκνάμπρι θα αποτελέσουν παρελθόν μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου, αλλά η λύση που θα αναζητηθεί θα κινείται σε λογικό πλαίσιο, όσον αφορά το κόστος της.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Όλιβερ Καν, σε συνέντευξή του στην Bild παραδέχθηκε ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας σκέφτονται την απόκτηση φορ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε πετύχει 83 γκολ στην Μπουντεσλίγκα, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, κάτι που δείχνει ότι η σημερινή μας ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως ρωτήθηκε για την περίπτωση του Βίκτορ Όσιμεν, τον οποίο η Νάπολι κοστολογεί με 150 εκατομμύρια ευρώ. «Με αυτά τα ποσά που διακυβεύονται, η Μπάγερν πρέπει να αναρωτηθεί: σου δίνει ο παίκτης εγγυήσεις γι΄ αυτά τα χρήματα; Σίγουρα θα ήταν μεγάλο ρίσκο», απάντησε, παρά το γεγονός ότι το όνομα του Νιγηριανού στράικερ έχει ακουστεί επανειλημμένα με τον βαυαρικό σύλλογο.

Ο Καν, η θέση του οποίου στην Μπάγερν θα μπορούσε να αμφισβητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου (30 Μαΐου), μίλησε και για την απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

«Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε και γι΄ αυτόν τον λόγο η απόφαση ήταν σωστή. Είχαμε φτάσει σε ένα σημείο όπου έπρεπε να δράσουμε. Το συμβόλαιο του Νάγκελσμαν ήταν ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, πιστεύαμε ακράδαντα σε αυτόν, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά από ό,τι φανταζόμασταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης