Νάγκελσμαν: «Μοναδική ευκαιρία για μένα η Μπάγερν»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 23:40
 Νάγκελσμαν: «Μοναδική ευκαιρία για μένα η Μπάγερν»

Στα 33 του χρόνια ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η Μπάγερν αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας στο νεαρό νυν τεχνικό της Λειψίας από το επόμενο καλοκαίρι και για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τον ίδιο να έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος, ενώ όπως παραδέχθηκε ήταν αδύνατο να πει «όχι» στην πρόταση που του έκανε η κορυφαία ομάδα της χώρας.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από τους Βαυαρούς, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (27/04), ο Νάγκελσμαν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Μπάγερν. Δεν στάθηκε σε αγωνιστικά θέματα, παρά μόνο εστίασε στο πόσο μεγάλη τιμή είναι για κάθε προπονητή να του γίνεται μία πρόταση από ένα σύλλογο του βεληνεκούς της Μπάγερν.

«Η Λειψία είναι ξεχωριστός σύλλογος, ωστόσο αποχωρώ και θα το κάνω με βαριά καρδιά. Δεν ήταν μυστικό το γεγονός ότι η θέση του προπονητή στην Μπάγερν Μονάχου ήταν ελκυστική για μένα και θα ήθελα να αναλάβω αυτή τη δουλειά αν μου προέκυπτε ποτέ αυτή η ευκαιρία.

Η θέση του προπονητή στην Μπάγερν είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όλιβερ Μίντζλαφ (αθλητικός διευθυντής) και τα υπόλοιπα μέλη της Λειψίας που βρήκαν τη λύση και μου έδωσαν τη δυνατότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός τεχνικός.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 23:44