Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ακόμα και στην προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γάλλος επιθετικός απέρριψε δύο φορές τις προτάσεις των Βαυαρών για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο του 2023, για τρία επιπλέον χρόνια.

Ο Κομάν, ο οποίος μετακόμισε από τη Γιουβέντους στο Μόναχο πριν από έξι χρόνια, ζητάει 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο, τα διπλάσια απ’ όσα λαμβάνει τώρα. Η διοίκηση της Μπάγερν δεν θέλει να επαναληφθεί η υπόθεση Αλάμπα, ο οποίος απέρριπτε συνεχώς προτάσεις και τελικά μεταπήδησε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτε όμως θέλει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Κομάν, καθώς, αν τις αποδεχθεί, τότε θα διαταράξει τις ισορροπίες με τα άλλα μεγάλα αστέρια της ομάδας, που κι αυτοί θα απαιτήσουν αναπροσαρμογή στα δικά τους συμβόλαια.

Έτσι, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρησή του και, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ζητάει περίπου 90 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του. Τσέλσι και Λίβερπουλ εξετάζουν την περίπτωσή του, όπως σχετικά αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «The Mirror».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης