Πλήγμα αποτελεί για την Μπάγερν Μονάχου ο τραυματισμός του Νταβίντ Αλάμπα με την εθνική Αυστρίας, καθώς οι Βαυαροί ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο 22χρονος αριστερός μπακ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου επτά εβδομάδες, λόγω ρήξης συνδέσμου στο γόνατο.

Πιο συγκεκριμένα ο οπισθοφύλακας των πρωταθλητών Γερμανίας, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην τρέχουσα σεζόν είχε τεθεί «νοκ άουτ» για τρεις μηνες, λόγω μερικής ρήξης συνδέσμου στο δεξί γόνατο, τραυματίστηκε στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ απογοητευμένος» δήλωσε ο παίκτης στην ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου και συμπλήρωσε: «Όμως, έχω ένα μεγάλο στόχο και αυτός είναι να είμαι παρών στο φινάλε της σεζόν (σ.σ. ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένος για τις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο)». Ο γερμανικός σύλλογος έκανε γνωστό ότι ο Αλάμπα αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε περίπου ένα μήνα.

Ο Αλάμπα πραγματοποιούσε πολύ καλές εμφανίσεις μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό και βοήθησε με μερικά τέρματα την Μπάγερν να παραμείνει στη διεκδίκηση του τρεμπλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης