Την πρόθεση της Μπάγερν Μονάχου να κρατήσει στον πάγκο της τον Πεπ Γκουαρντιόλα και μετά το 2016, όταν εκπνέει η συνεργασία τους εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

«Ξέρω πολύ καλά πως ο Πεπ θα είναι στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου του 2016. Πρόθεση μας, όμως, είναι τους επόμενους μήνες να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για την υπογραφή ενός νέου πολυετούς συμβολαίου», δήλωσε σχετικά ο Ρουμενίγκε στην εφημερίδα «Bild» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει αισιοδοξία πως ο Πεπ θα θελήσει να μείνει για αρκετά ακόμη χρόνια στη Γερμανία. Η ομάδα μας του καλύπτει τις φιλοδοξίες και έχει την απόλυτη ελευθερία να κάνει ότι θέλει. Αυτό πιστεύω πως θα είναι το κλειδί μιας νέας συμφωνίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας των Βαυαρών τόνισε ότι δεν ανησυχεί για τις πληροφορίες πως ο προσωπικός φίλος και παλιός του συνεργάτης στην Μπαρτσελόνα, Τχίκι Μπεγκιριστάιν, ανέλαβε τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι και ήδη έχει προσεγγίσει τον Γκουαρντιόλα για τη νέα σεζόν.

«Πραγματικά δεν με ανησυχεί. Απλά αυτό αποδεικνύει πόσο καλός προπονητής είναι, όταν τον θέλουν κορυφαίοι σύλλογοι. Δεν φαντάζομαι, όμως, πως θα θελήσει να φύγει από την Μπάγερν για τη Μάντσεστερ Σίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης