Μπορεί να είναι ο καλύτερος επιθετικός της Ευρώπης εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο, μπορεί η επιθετική λειτουργία της Μπάγερν Μονάχου να στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σ΄ αυτόν, όμως το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στους Βαυαρούς δεν είναι απολύτως… βέβαιο.

Οι πληροφορίες που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα το γερμανικό «Sky Sport», σύμφωνα με τις οποίες πολλοί ευρωπαϊκού σύλλογοι «γλυκοιτάζουν» τον Πολωνό άσο, ο οποίος δεν αποκλείει την περίπτωση μεταγραφής, δεν προκάλεσαν τον αναμενόμενο… θόρυβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς και οι διοικούντες τον βαυαρικό σύλλογο, δεν θέλουν να αποχωρισθούν το «μεγάλο κανόνι» των ευρωπαϊκών γηπέδων, δεν είναι όμως εξακριβωμένο, τι θα συμβεί σε περίπτωση μίας ικανοποιητικής πρότασης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «As», η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον «Λέβα», ο οποίος βλέπει με θετικό πρόσημο μία ενδεχόμενη μεταγραφή στον ιστορικό σύλλογο της Ισπανίας.

Στην περίπτωση που το ενδιαφέρον κάποιου συλλόγου για την απόκτηση του Λεβαντόφσκι, φθάσει στο «διά ταύτα», ένα ποσό της τάξης των 60 εκατομμυρίων ευρώ, θα ήταν -κατά πάσα πιθανότητα αρκετό- για τα δικαιώματα του. Πρόκειται για ένα ποσό αρκετά υψηλό, δεδομένων των συνθηκών που έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και η… προχωρημένη ηλικία του Πολωνού, ο οποίος βαδίζει πλέον στα 32 χρόνια της ζωής του, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζεται η εκτελεστική του δεινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης