Πριν από λίγες ημέρες, η Μπάγερν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τόμας Μίλερ, που έληγε το 2021. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάνουελ Νόιερ, όμως η περίπτωση του έμπειρου τερματοφύλακα φαίνεται να παρουσιάζει αρκετά μεγαλύτερες δυσκολίες και, προς το παρόν τουλάχιστον, οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει».

Σύμφωνα με το «Kicker», οι δύο πλευρές έχουν μεγάλη διαφορά, τόσο στη διάρκεια ενός νέου συμβολαίου, όσο και στους οικονομικούς όρους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βαυαροί προσφέρουν διετή επέκταση συνεργασίας, ως το 2023, ενώ ο Νόιερ μέσω του εκπροσώπου του, Τόμας Κροτ, έχει ζητήσει συμβόλαιο ως το 2025.

Σε ό,τι αφορά τις αποδοχές, οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γερμανίας αναφέρουν ότι έφτασαν στο ανώτερο όριο και δεν μπορούν να προσφέρουν τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως, που φέρεται να ζήτησε ο διεθνής γκολκίπερ.

Την ίδια στιγμή, ο Νόιερ και ο εκπρόσωπός του εμφανίζονται χολωμένοι από τις διαρροές από την πλευρά της Μπάγερν (ειδικά για το θέμα των οικονομικών απαιτήσεων) κι έτσι οι συζητήσεις έχουν σταματήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μονάχου έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση ως ελεύθερου (από τη νέα σεζόν) από τη Σάλκε του διεθνή με την εθνική ελπίδων της Γερμανίας τερματοφύλακα Αλεξάντερ Νίμπελ, που θεωρείται ως ένας επίδοξος διάδοχος του Νόιερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης