Μπορεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Βαρκελώνη, αλλά η Μπάγερν Μονάχου δεν θέλει να χάσει το μεγάλο της αστέρι. Σύμφωνα με τον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό «TVP Sport» ο διεθνής επιθετικός και κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ την τελευταία διετία, αποφάσισε ότι θέλει να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα και ήδη έχει προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», αλλά ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, θέλησε να βάλει «φρένο» στις εξελίξεις:

«Ο Λέβα θα μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι. Συζητάμε την ανανέωση του συμβολαίου του και όχι την παραχώρηση του», τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας μιλώντας στο «Amazon Prime».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο μάνατζερ του ολοκλήρωσε τις επαφές με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, καθώς ο Πολωνός σταρ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά από δώδεκα χρόνια στην μπουντεσλίγκα, τέσσερα στη Ντόρτμουντ και οκτώ στην Μπάγερν Μονάχου. Η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Λεβαντόφσκι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η Μπάγερν θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης