Η Μπάγερν «καθάρισε» από το πρώτο ματς με την Λάτσιο την πρόκριση στους «8» του Champions League (4-1). Τα δύο «χαστούκια» που δέχτηκε στην Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου (3-3 με την Αρμίνια και 1-2 από την Άιντραχτ) ήταν πολλά για μία ομάδα του επιπέδου της.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αφυπνίστηκαν γρήγορα, διαλύοντας με 4-1 τους «λατσιάλι» στην Ρώμη, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς των νοκ άουτ αγώνων του Champions League, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου στην «Αλιάνζ Αρένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος όταν η ομάδα του Χάνσι Φλικ προηγήθηκε με 3-0 (9΄ Λεβαντόφσκι, 24΄ Μουσιάλα, 42΄ Σανέ). Το αυτογκόλ του Ατσέρμπι στο 47΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, για να μειώσει δύο λεπτά αργότερα ο Κορέα.

 

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-4 (COSMOTE SPORT 2 HD)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 9′ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), 24′ Μουσιάλα (Μπάγερν), 42′ Σανέ (Μπάγερν), 47′ αυτ. Ατσέρμπι (Μπάγερν), 49′ Κορέα (Λάτσιο)

 

 

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Λουίς Αλμπέρτο, Λέιβα, Κορέα, Μάρουσιτς, Ασκαλάντε – Κίμιχ, Κομάν

Κόκκινες κάρτες:

Λάτσιο: Ρέινα, Πάτρικ (53′ Χόεντ), Ατσέρμπι, Μουσάκιο (31′ Λούλιτς), Λάτσαρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (81′ Κατάλντι), Λέιβα (53′ Ασκαλάντε), Λουίς Αλμπέρτο (81′ Άκπα-Άκπρο), Μάρουσιτς, Ιμόμπιλε, Κορέα.

Μπάγερν: Νόιερ, Σούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Μουσιάλα (90′ Τσούπο Μότινγκ), Σανέ (90′ Σαρ), Γκορέτσκα (63′ Μαρτίνεθ), Κομάν (75′ Λούκας), Λεβαντόφσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης