Την ήττα με 2-1 από μία ομάδα επιλέκτων του MLS γνώρισε η Μπάγερν στο Πόρτλαντ. Σκόρερ των Βαυαρών ο Λεβαντόφσκι με όμορφο βολέ.

Η Μπάγερν υπέστη την πρώτη της ήττα στην περίοδο προετοιμασίας, καθώς έχασε με 2-1 από μία ομάδα επιλέκτων του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS) στο Πόρτλαντ μπροστά σε περίπου 22.000 θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με όμορφο βολέ άνοιξε το σκορ για τους νταμπλούχους Γερμανίας στο 8’, ωστόσο ο Μπράντλεϊ Ράιτ-Φίλιπς και ο άλλοτε άσος της γερμανικής ομάδας, Λάντον Ντόνοβαν, έφεραν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος για τους νικητές, που είχαν στο ρόστερ τους παίκτες όπως οι Ανρί, Κέιχιλ και Μάρτινς.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές και χρησιμοποίησε στα τελευταία λεπτά τους μουντιαλικούς παίκτες που ενσωματώθηκαν τελευταίοι στην προετοιμασία.

Η σύνθεση της Μπάγερν: Στάρκε (62’ Νόιερ), Ραφίνια, Μαρτίνεθ, Αλάμπα (87’ Ρόμπεν), Γκαουντίνο (63’ Ντάντε), Ρόντε (79’ Σβαϊνστάιγκερ), Χέιμπιεργκ (71’ Μπόατενγκ), Σακίρι (79’ Γκέτσε), Μπερνάτ (79’ Κοντέντο), Λεβαντόφσκι (79’ Μίλερ), Πισάρο (36’ Γκριν, 79’ Λαμ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης