«Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Το σίγουρο είναι αυτή τη στιγμή ότι οι μέρες μου στην Μπάγερν έχουν τελειώσει. Η μεταγραφή θα είναι μια καλή λύση και για τα δύο μέρη. Και δεν νομίζω ότι η Μπάγερν θα με σταματήσει μόνο και μόνο επειδή μπορεί».

Αυτό είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για το μέλλον του και ο Πολωνός, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 στους Βαυαρούς, δεν έλεγε ψέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου κατέληξαν σε κατ΄ αρχήν συμφωνία για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με την προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις», αναφέρει το δελτίο Τύπου καταλανικού συλλόγου.

Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων και αρκετές προσπάθειες των «Μπλαουγκράνα», η μεταγραφή οριστικοποιήθηκε στα 45 εκατ. ευρώ, συν 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους, το ποσό που ζητούσαν οι Βαυαροί από την αρχή και τελικά το πήραν.

Έχοντας φτάσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2014, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα φύγει από τη Βαυαρία με συνολικά 344 γκολ και 72 ασίστ σε 374 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός (129 συμμετοχές, 75 γκολ) στέφθηκε πρωταθλητής Γερμανίας οκτώ φορές με την Μπάγερν, ενώ μπορεί επίσης να καυχηθεί για ένα Champions League (2020), ένα Σούπερ Καπ UEFA (2020) και τρία Κύπελλα Γερμανίας (2016, 2019, 2020).

Σκόρερ 50 γκολ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, ο «Λέβα» προσφέρει στον εαυτό του μια νέα πρόκληση και έτσι θα ανακαλύψει το ισπανικό πρωτάθλημα στα 33 χρόνια του.

Παρά το ενδιαφέρον που είχαν επιδείξει Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ, ο Τσάβι είναι αυτός που διαθέτει τώρα έναν παγκοσμίου φήμης και κλάσης επιθετικό. Αυτό είναι το δεύτερο καλό νέο για τον προπονητή της «Μπάρτσα» εντός ολίγων ημερών, μετά την ανανέωση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Στην επίθεση της Μπαρτσελόνα, ο πρώην επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα είναι σε θέση να φέρει όλη του την αίσθηση του γκολ για να επιτρέψει στους Καταλανούς να βρουν την κορυφή στη La Liga αλλά και τη θέση τους στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης