Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες απείλησε ότι θα απαγορεύσει στους ποδοσφαιριστές των Βαυαρών να αγωνίζονται στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, εάν ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν πάρει τη θέση του βασικού στην ομάδα από τον Μάνουελ Νόιερ.

Η απειλή του ισχυρού άνδρα των Βαυαρών αφορά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για τα γάντια του βασικού στην «νασιονάλμανσαφτ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα άρχισαν όταν ο γκολκίπερ των Καταλανών είπε σε μια συνέντευξη ότι δυσκολεύεται να συνηθίσει τον ρόλο του μονίμως αναπληρωματικού στη «νασιονάλμανσαφτ».

Έτσι η Μπάγερν αντέδρασε με τον Χένες να απειλεί τη DFB (Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) ότι θα απαγορεύσει στους παίκτες των πρωταθλητών να εκπροσωπούν την εθνική ομάδα, αν ο Λεβ αφαιρέσει τη θέση του βασικού από τον Νόιερ, όπως δημοσίευσε σήμερα η «Sport Bild».

«Όχι, ποτέ δεν θα δεχθούμε μια αλλαγή στην θέση του τερματοφύλακα. Εάν συμβεί αυτό, δεν θα στείλουμε παίκτες στην εθνική ομάδα», ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας των Βαυαρών που δεν φοβάται τις συνέπειες που θα μπορούσαν να υπάρξουν από την απαγόρευση των παικτών να ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης