Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά φυσικά όχι από το αποτέλεσμα ήταν ο Χανς-Ντίτερ Φλικ, μετά την ήττα (3-2) της Μπάγερν στο Μόναχο, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Champions League.

«Οι αντίπαλοί μας σημείωσαν τρία γκολ στις λίγες ευκαιρίες που είχαν, ενώ εμείς είχαμε πολλές. Θα μπορούσαμε να βγούμε από το γήπεδο με ένα καλό αποτέλεσμα απόψε (σ.σ. χθες), αλλά η αποτελεσματικότητά μας δεν ήταν καλή. Σε κάθε περίπτωση είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση και τον τρόπο που παίξαμε. Αυτή η ομάδα αγωνίζεται στο γήπεδο για 90 λεπτά, είναι η ποιότητα που μας ξεχωρίζει. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό» είπε ο Γερμανός προπονητής της Μπάγερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προφανώς είμαστε θυμωμένοι, αλλά πρέπει να μετατρέψουμε αυτή την ενέργεια σε επιπλέον δύναμη για τη ρεβάνς της Τρίτης. Τόσο ο Γκορέτσκα όσο και ο Σούλε βγήκαν με μυϊκά προβλήματα, τώρα θα κάνουμε μερικές εξετάσεις για να κατανοήσουμε πόσο καιρό θα είναι έξω. Το λάθος του Νόιερ; Μας έχει σώσει πολλές φορές, είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν μου αρέσει να χάνω, αλλά, αν πραγματικά πρέπει να συμβεί, τότε προτιμώ να το κάνω παίζοντας με αυτόν το τρόπο» πρόσθεσε ο Φλικ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης