Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα προημιτελικά του Champions League με τη διεξαγωγή των αγώνων στα άλλα δύο ζευγάρια της φάσης των «8».

Φυσικά το παιχνίδι που προσελκύει όλα τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στους δύο φιναλίστ του περσινού τελικού, την Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 22:00 (Cosmote Sport 1) στην Alianz Arena, παιχνίδι στο οποίο θα λάμψει διά της απουσίας του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο αρχισκόρερ των Βαυαρών τραυματίστηκε στο γόνατο σε αγώνα της Εθνικής Πολωνίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και έκτοτε βρίσκεται στα… πιτς, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η απουσία του «Λέβα» ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστική για την παραγωγικότητα της Μπάγερν, ωστόσο ο Χάνσι Φλικ έχει φτιάξει ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε δυσκολία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βαυαροί προέρχονται από εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τη Λειψία (1-0), σε αντίθεση με τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι απογοήτευσαν και σε ανάλογης σημασίας αγώνα ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από τη Λιλ, που προσπέρασε τους «πρωτευουσιάνους» και βρίσκεται στην κορυφή του σαμπιονά.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν την απουσία του Λεβαντόφσκι και κυρίως με τους Μπαπέ και Νεϊμάρ θα επιδιώξουν να σκοράρουν στο Μόναχο και να πάρουν ένα σκορ που θα τους καταστήσει φαβορί ενόψει του αγώνα ρεβάνς.

Στο άλλο ματς που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα (22:00, Cosmote Sport 2) η Πόρτο θα αντιμετωπίσει στην Ανδαλουσία την Τσέλσι.

Το εν λόγω παιχνίδι αναμένεται κλειστό, καθώς οι δύο ομάδες βασίζουν το παιχνίδι τους στην αμυντική λειτουργία.

Οι «δράκοι» νίκησαν στο τελευταίο λεπτό τη Σάντα Κλάρα με 2-1, ενώ οι Λονδρέζοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Γουέστ Μπρομ με 5-2.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα επί των ημερών του Τόμας Τούχελ στους «μπλε» και μένει να διαπιστωθεί κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την απογοητευτική εμφάνιση και κυρίως τον διασυρμό που υπέστησαν μέσα στο Λονδίνο.

Αναλυτικά:

Τρίτη 6 Απριλίου

Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ 3-1

Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ 2-1

Τετάρτη 7 Απριλίου

22:00 Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν

22:00 Πόρτο-Τσέλσι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης