Ο Μάριο Μάντζουκιτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Μίλαν, ύστερα από θητεία έξι μηνών στο σύλλογο του Μιλάνου, η οποία «επλήγη» από τραυματισμούς. Ο 35χρονος Κροάτης εντάχθηκε ως ελεύθερος στο δυναμικό των «ροσονέρι» τον Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τελικά «κατέγραψε» δέκα συμμετοχές στη Serie A και μία στο Europa League, χωρίς να σκοράρει, μετρώντας συνολικά 287 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι τερμάτισε τελικά δεύτερη στο ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο διεθνής άσος έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, λόγω μυικού προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν απόλαυση να παίζω για τη Μίλαν. Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου που μου έδωσε την ευκαιρία, στο προπονητικό επιτελείο για την αφοσιωμένη δουλειά τους και στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι όχι μόνο άριστοι παίκτες, αλλά ένας σπουδαίος όμιλος παιδιών» έγραψε ο Μάντζουκιτς στο Instagram και συμπλήρωσε:

«Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να φέρουμε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο πίσω στο Champions League, όπου ανήκει, κι εύχομαι σε όλους στο σύλλογο μόνο τα καλύτερα στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης