Η σταδιακή επιστροφή στην… ποδοσφαιρική κανονικότητα για την Ιταλία, προϋποθέτει ότι οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές των ομάδων θα επιστρέψουν από την πατρίδα τους, όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας που προέκυψε μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Σε περίπτωση που το επιτρέψει η ασφάλεια της δημόσιας υγείας, το Καμπιονάτο ενδέχεται να επαναρχίσει στις 4 Μαΐου και στο πλαίσιο αυτό, οι υπεύθυνοι της Μίλαν, είχαν ορίσει την 20η Απριλίου, ως ημερομηνία επιστροφής των ξένων παικτών στην Λομβαρδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι ενώ οι Σάμου Καστιγέχο, Ράντε Κρούνιτς, Αντε Ρέμπιτς και Λούκας Πακουέτα, επέστρεψαν, ο Φρανκ Κεσί και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παραμένουν εκτός Ιταλίας. Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι δικαιολογημένα απών, καθώς αντιμετωπίζει κάποιο διαδικαστικό πρόβλημα για την επιστροφή του, κάτι που δεν ισχύει και για τον Ζλάταν.

Ο 38χρονος «Ίμπρα», αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι του, στη Σουηδία και να περιμένει μέχρι να οριστεί μια επίσημη ημερομηνία επανέναρξης, πριν ταξιδέψει στην Ιταλία. Ο ιδιόρρυθμος επιθετικός, έκρινε πως δεν θα είχε νόημα να επιστρέψει στο Μιλάνο πολύ νωρίς, ενώ στην παρούσα φάση, προπονείται με την Χάμαρμπι στην οποία κατέχει το 25% των μετοχών! Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο χαρισματικός σκόρερ, απαιτεί την θέσπιση ιατρικού πρωτοκόλλου για την μείωση του χρόνου καραντίνας, σε περίπτωση που οι παίκτες είναι αρνητικοί στο τεστ για τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης