Κορωνοϊός: Επιστρέφουν στους αγώνες της Μίλαν οι Κρούνιτς, Ρέμπιτς και Ερναντέζ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 18:09
Κορωνοϊός: Επιστρέφουν στους αγώνες της Μίλαν οι Κρούνιτς, Ρέμπιτς και Ερναντέζ

Οι παίκτες της Μίλαν, Ράντε Κρούνιτς, Άντε Ρέμπιτς και Τεό Ερναντέζ, τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους, Στέφανο Πιόλι, μετά τα τελευταία τεστ για κορωνοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν και τα οποία ήταν «καθαρά», όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Ο Κροάτης επιθετικός Ρέμπιτς και ο Βόσνιος μέσος Κρούνιτς ανάρρωσαν πλήρως από τον κορονοϊό, όπως έδειξαν τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν, ενώ ο αμυντικός Ερναντέζ έπεσε... θύμα λανθασμένου ελέγχου την Κυριακή.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι τόσο ο Ρέμπιτς όσο και ο Κρούνιτς υποβλήθηκαν σε τεστ μοριακού ελέγχου με αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα το πρωί έκαναν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα» ανέφερε η Μίλαν.

«Περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι ο Τεό Ερναντέζ είχε ένα ψευδώς θετικό δείγμα. Η τεκμηρίωση έχει παρασχεθεί στις αρχές υγείας και ο παίκτης μπορεί τώρα να συνεχίσει την προπόνηση» προστίθεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι Κρούνιτς και Ρέμπιτς απουσιάζουν από τις 6 Ιανουαρίου, ενώ ο Ερναντέζ έχασε τη νίκη της Μίλαν με 2-0 στο Κάλιαρι τη Δευτέρα, λόγω του ελέγχου που είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Serie A, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Αταλάντα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 18:39