Από τη μεγάλη ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου σημαδεύτηκε το χθεσινό ντέρμπι στο Μιλάνο για το Κύπελλο Ιταλίας, στο οποίο η Ίντερ επικράτησε με 2-1 της Μίλαν, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι αστέρες των δύο ομάδων αντάλλαξαν αρκετά… γαλλικά στο εν λόγω ματς, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι το υβρεολόγιό τους περιλάμβανε χυδαίες εκφράσεις για συζύγους και μητέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάμε μέσα να τα πούμε» είπε ο Βέλγος φορ της Ίντερ στον Σουηδό, ο οποίος σήκωσε αμέσως το… γάντι.

«Πήγαινε να πάρεις τηλέφωνο τη μάνα σου και κάντε τα σκα@@βουντού σας, μικρέ γαϊδαράκο» απάντησε ο «Ίμπρα» στον αστέρα των «νερατζούρι», ο οποίος του είπε στη συνέχεια: «Άντε γ@@@@@@ εσύ και η γυναίκα σου. Μιλάμε για τη μητέρα σου; Είναι μια πουτ@@@;».

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα των δύο παικτών ξεκίνησε στο 44ο λεπτό, όταν ο Λουκακού δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα από τον Ρομανιόλι και, αφού ο Βέλγος φορ ζήτησε εξηγήσεις, λίγο μετά ενεπλάκη σε αψιμαχία με τον Ζλάταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πάολο Βαλέρι, έδωσε από μία κίτρινη στους δύο επιθετικούς, αλλά η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον αστέρα της Μίλαν να αντικρίζει ακόμα μία κίτρινη στο β’ ημίχρονο, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες στο 58′.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης