Η… κοκορομαχία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Ρομέλου Λουκάκου, κατά τη διάρκεια του χθεσινού (26/1) ντέρμπι Ίντερ-Μίλαν για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, κάνει από το πρωί το γύρο του κόσμου, με πολλές λεπτομέρειες για τα «γαλλικά» που ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξαν σχόλια ότι ο Σουηδός άσος χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του φορ των «νερατζούρι», ένας ισχυρισμός που προκάλεσε την αντίδραση του «Ίμπρα».

«Στον κόσμο του Ζλάταν, ο ρατσισμός δεν έχει θέση. Είμαστε όλοι από την ίδια φυλή, είμαστε όλοι ίσοι! Είμαστε όλοι παίκτες, αν και κάποιοι καλύτεροι από άλλους» έγραψε ο Ιμπραΐμοβιτς στο twitter, απαντώντας με το δικό του μοναδικό τρόπο σε όσους τον κατηγόρησαν για ρατσισμό. Ο 39χρονος Σουηδός έχει άλλωστε πολλές φορές καταδικάσει κάθε ρατσιστική συμπεριφορά, ενώ έχει συμμετάσχει και σε σχετικές καμπάνιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, η τελευταία αποστροφή του Ζλάταν μοιάζει να απευθύνεται προς τον Λουκάκου με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια βέβαια και ρίχνει «λάδι στη φωτιά» της διαμάχης τους. Αν μη τι άλλο, το ντέρμπι πρωταθλήματος της 21ης Φεβρουαρίου αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, πέραν της τεράστιας βαθμολογικής σημασίας που θα έχει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης