Η αυτοπεποίθηση και η πίστη στις δυνατότητες των διαθέσιμων παικτών είναι το… αντίδοτο στις πολλές απουσίες της Μίλαν, σύμφωνα με τον Στέφανο Πιόλι. Οι «ροσονέρι» αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (11/3), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Europa League, αλλά θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Ιμπραΐμοβιτς, Μάντζουκιτς, Ρέμπιτς, Μπενάσερ, Τσαλχάνογλου και Ερναντέζ. Ο τεχνικός της Μίλαν θα έχει στη διάθεσή του μόλις 18 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον 20χρονο επιθετικό της ομάδας νέων, Ρικάρντο Τονίν.

«Έχουμε δύο επιλογές: είτε να αφήσουμε να μας παρασύρει το αρνητικό κύμα, είτε να καβαλήσουμε το θετικό, ξεκινώντας από την πίστη στις δυνατότητές μας. Μου φαίνεται ότι έχουμε επιλέξει το δεύτερο δρόμο» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Πιόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τις τελευταίες ημέρες τα έχουμε πάει καλά και αυτό πρέπει να μας δώσει περισσότερη δύναμη και σιγουριά. Όταν είμαστε αποφασιστικοί και έχουμε ένταση, παίζουμε με σπουδαία ποιότητα. Το ίδιο προετοιμαζόμαστε να κάνουμε και στο Μάντσεστερ» πρόσθεσε ο προπονητής της Μίλαν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης