Έρευνα για την υπόθεση με τις μετοχές που φέρεται να έχει σε στοιχηματική εταιρεία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διέταξει η πειθαρχική επιτροπή  της UEFA.

Η σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» προ ημερών αποκάλυψε ότι ο 39χρονος σταρ της Μίλαν είναι μέτοχος της εταιρείας στοιχημάτων Bethard με την οποία συνεργάστηκε το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κώδικας δεοντολογίας της FIFA αναφέρει ότι ένας παίκτης δεν μπορεί να έχει συμφέροντα σε οντότητες ή εταιρείες που «προωθούν, μεσολαβούν, οργανώνουν ή διεξάγουν στοιχήματα, τυχερά παιχνίδια, λαχειοφόρους αγορές ή παρόμοιες εκδηλώσεις ή συναλλαγές που σχετίζονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες και διοργανώσεις».

Ο Ιμπραΐμοβιτς αποχώρησε από την Εθνική Σουηδίας μετά το Euro 2016, αλλά επέστρεψε σ΄ αυτήν για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο μήνα, ενώ έπαιξε επίσης στο Europa League με την Μίλαν.

Εάν κριθεί ένοχος θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων (109.373 δολάρια) και θα του απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα που να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο το πολύ για τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο παίκτης υπέγραψε τη μονοετή επέκταση της συνεργασίας του με την Μίλαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης