Tις πολύτιμες υπηρεσίες του Αλεκσάνταρ Κολάροφ θα στερηθεί η Μάντσεστερ Σίτι στον αυριανό αγώνα της με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ απουσίασε από το κυριακάτικο ντέρμπι του Μάντσεστερ λόγω τραυματισμού στη γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, ενώ ο Λάμπαρντ,  ο οποίος θα απουσιάσει επίσης από το ματς με τους Ρώσους αναμένεται να είναι έτοιμος έως την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πολίτες» θα στερηθούν επίσης των υπηρεσιών και του Σίλβα, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ.

«Ο Κολάροφ έχει έναν μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα και νομίζω ότι ο Φρανκ θα είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πελεγκρίνι.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόνο δύο βαθμούς μετά από τρεις αγώνες στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζονται μόνο τη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στους «16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης