Ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2005-2006 και επέστρεψε το 2018, πριν «μετακομίσει» στην Κίνα, είναι μεταξύ των 15 υποψηφίων για να μπουν στο Hall of Fame, που ανακοίνωσε σήμερα (30/3)η Premier League.

Η πλήρης λίστα αποτελείται από τους: Τόνι Άνταμς, Σολ Κάμπελ , Μάικλ Κάρικ , Πετρ Τσεχ, Άντριου Κόουλ, Άσλεϊ Κόουλ, Ζερμέν Ντεφόε , Λες Φέρντιναντ, Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπι Φάουλερ , Γκάρι Νέβιλ, Μάικλ Όουεν, Τζον Τέρι, Γιάγια Τουρέ και Νεμάγια Βίντιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιλογή αυτών των υποψηφίων, έχουν ληφθεί υπόψη τα επιτεύγματα στην καριέρα τους τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, καθώς και παιχνίδια, γκολ, ασίστ στην Premier League.

Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίσουν τον εκλεκτό τους μέσω του διαδικτύου. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 10 Απριλίου και οι τρεις που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν στις 3 Μαΐου.

Αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε η είσοδος στο Hall of Fame δύο θρυλικών προπονητών, του Άλεξ Φέργκιουσον και του Αρσέν Βενγκέρ, οι οποίοι εντάσσονται σε αυτούς που ήδη αποτελούν αυτό το επιλεγμένο γκρουπ: Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ντένις Μπέργκαμπ, Έρικ Καντονά, Τιερί Ανρί, Ρόι Κιν, Φρανκ Λάμπαρντ, Στίβεν Τζέραρντ, Άλαν Σίρερ, Σέρζιο Αγουέρο, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Βινσέν Κομπανί, Γουέιν Ρούνεϊ, Πέτερ Σμάιχελ, Πολ Σχόουλς, Πατρίκ Βιεϊρά και Ίαν Ράιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης