Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δέκα μέρες, καθότι παραμένει σε ακόμη σε καραντίνα, έπειτα από την επαφή του με πρόσωπο από το στενό του περιβάλλον που διαγνώστηκε με την Covid-19, όπως ανέφερε ο προπονητής των «πολιτών» Πεπ Γκουαρδιόλα την Τρίτη (12/1).

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμενόταν στην ενδεκάδα της Σίτι στον τελευταίο αγώνα με τη Μπέρμιγχαμ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όμως έμεινε αποστολής εκτός την τελευταία στιγμή. «Είναι σε καραντίνα, ακολουθώντας τους κανονισμούς και το πρωτόκολλο. Μετά από 9 ή 10 μέρες θα μπορέσει να επιστρέψει» τόνισε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπράιτον (Τετάρτη 13/1) για την Πρέμιερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σίτι θα έχει διαθέσιμο τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλέον τον μικροτραυματισμό του, όμως θα μείνουν εκτός για ακόμη ένα ματς οι τραυματίες Λαπόρτ και Ακέ, αλλά και οι Έρικ Γκαρθία, Μπερναμπέ και Πάλμερ που είναι ακόμη σε καραντίνα όπως παραδέχθηκε ο Γκουαρδιόλα.

«Το μομέντουμ έρχεται και φεύγει σε μια στιγμή. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις ομάδες που νικήσαμε τελευταία, αλλά μπορεί όλο αυτό να χαθεί αύριο, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» ανέφερε ο Καταλανός προπονητής για το σερί 6 νικών που μετρούν οι «πολίτες» στα τελευταία ματς, ενώ μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τη Μπράιτον. «Είναι μία ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις και να αναλύεις. Είπα στους παίκτες μου πως θα πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρντς απόδοσης για να τους νικήσουμε. Ξεχάστε τι κάναμε ως τώρα, έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που δημιουργεί πολύ περισσότερες φάσεις απ’ όσες δέχεται στην άμυνά της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης