Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι, ο Σέρχιο Αγουέρο, θα αποχωρήσει από τους πολίτες το τέλος της σεζον, όταν και λήγει το συμβόλαιό του στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε οι πρωτοπόροι της Premier League.

Ο 32χρονος αποκτήθηκε από του «πολίτες» το 2011 και μέχρι σήμερα έχει μετρήσει 257 γκολ σε 384 συμμετοχές, κερδίζοντας τέσσερις τίτλους Premier League, έναν FA Cup και πέντε League Cup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου σκοπεύει να τιμήσει με κάθε τρόπο τον χαρισματικό στράικερ, ο οποίος είναι ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Πιο συγκεκριμένα η Σίτι ανακοίνωσε ότι έχει αναθέσει σε καλλιτέχνη να φιλοτεχνήσει το άγαλμα του Αργεντινού επιθετικού, που μαζί με αυτά των Βενσάν Κομπανί και Νταβίδ Σίλβα θα κοσμούν το εξωτερικό του Etihad.

Παράλληλα ο τελευταίος εντός έδρας του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στην Έβερτον θα είναι αποκλειστικά προς τιμήν του Κουν, ο οποίος ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, που πιθανότατα να είναι η Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης