Η δυναμικότητα της Μπαρτσελόνα δεν είναι ανάλογη με αυτή των περασμένων ετών, οπότε, σύμφωνα με τον Γουίλι Καμπαγιέρο, οι Καταλανοί δεν αποτελούν την ομάδα-φόβητρο για τους αντιπάλους τους.

Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι εκτιμάει ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας θα αντιμετωπίσουν τους «μπλαουγκράνα» χωρίς φόβο στις επικείμενες αναμετρήσεις τους για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην… κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στο Λουίς Ενρίκε και στο Λιονέλ Μέσι τονίζοντας πως «… η κατάσταση αυτή έχει δώσει στους παίκτες της Σίτι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στη «Marca» ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε: «Νομίζω ότι δεν έχουμε κανέναν φόβο, ιδιαίτερα μετά τα όσα συνέβησαν στη Μπαρτσελόνα στη διάρκεια του χειμώνα, κάτι για το οποίο μιλούν όλοι στην Ισπανία. Δεν είναι η ομάδα των τελευταίων ετών, έχει χάσει τη δυναμικότητα που είχε. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και μας βοηθάσει περισσότερο ενόψει των αγώνων που έρχονται».

Ο Καμπαγέρο αναφέρθηκε στα… εσωτερικά προβλήματα που προέκυψαν στη Μπαρτσελόνα και οδήγησαν στην απομάκρυνση του Άντονι Θουμπιθαρέτα, αλλά και στην επίσπευση των εκλογών από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιόζεπ Μαρία Μπερτομέου:

«Αυτά τα προβλήματα που έχει ο σύλλογος μπορεί να μας βοηθήσουν, αν και και τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και για να κερδίσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος», είπε ο Καμπαγέρο, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι από τη Μάλαγα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ακόμη παραμένει αναπληρωματικός του Τζο Χαρτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σίτι αποκλείστηκε πέρυσι από τη Μπαρτσελόνα στην ίδια διοργάνωση, ωστόσο, ο έμπειρος τερματοφύλακας εκτιμάει πως η αγγλική ομάδα είναι πιο έμπειρη ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Καταλανούς: «Νομίζω ότι η ομάδα μου έμαθε πολλά πράγματα από τα παιχνίδια αυτά και τώρα θα παρουσιαστεί πιο προετοιμασμένη. Δεν θα πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη, διότι ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα θα σε τιμωρήσουν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης