Για μία «εξαιρετική» χρονιά, παρά την απώλεια του τροπαίου, έκανε λόγο ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι με 1-0, στον τελικό του Champions League, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του άξιζε να σκοράρει στο «Ντραγκάο».

«Παίξαμε 61 από τους 62 πιθανούς αγώνες (σ.σ. απ΄ όλους τους… διαθέσιμους αγώνες της χρονιάς, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έπαιξε μόνο στον τελικό του FA Cup, καθώς αποκλείσθηκε στον ημιτελικό από την… Τσέλσι), σε ένα δύσκολο πλαίσιο με την πανδημία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν αναλύσουμε τον αγώνα, είμαστε λυπημένοι, φυσικά, πρέπει να μάθουμε από αυτό. Αλλά η σεζόν παραμένει εξαιρετική. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στον τελικό και να είμαστε πιο δυνατοί», είπε με νόημα ο Καταλανός προπονητής των «πολιτών» και πρόσθεσε:

«Ο Ριάντ (σ.σ. Μαχρέζ) είχε μια ευκαιρία στο τέλος. Γνωρίζαμε ότι με την Τσέλσι αντίπαλο, θα ήταν δύσκολο να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Ήταν ένας «σφικτός» αγώνας. Για έναν πρώτο τελικό, παίξαμε έναν πολύ καλά, δείξαμε θάρρος και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και θέλω να τους συγχαρώ. Δεν ξέρω εάν λυπάμαι, για τις αποφάσεις που πήρα. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός, καθώς ήταν η πρώτη μας φορά στον τελικό. Η Τσέλσι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης