Μπορεί στην Premier League να μην εντυπωσιάζει, ωστόσο στο Champions League η Μάντσεστερ Σίτι μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί στον 3ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Απόψε οι «πολίτες» θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (19:55, Cosmote Sport 2) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, δηλώνει πεπεισμένος ότι η Σίτι θα κάνει φέτος σπουδαία πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κατάκτηση του Champions League δεν είναι εμμονή. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» τόνισε ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε, είναι υπέροχο να είμαστε μεταξύ των καλύτερων 16 ομάδων στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, ακόμη κι αν έχουμε ακόμη δύο ευκαιρίες. Μαθηματικά, χρειαζόμαστε μια νίκη. Έχω την αίσθηση ότι θα κάνουμε μερικά υπέροχα πράγματα αυτή τη σεζόν. Δεν ξέρω γιατί. Από την αρχή το έχω νιώσει. Περίμενα μια αντίδραση μετά την ήττα από τη Λιόν στην Πορτογαλία (3-1 στον προημιτελικό του Champions League την περασμένη σεζόν). Έχω ένα υπέροχο συναίσθημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης