Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, σεΐχης Μανσούρ, θα καλύψει τα έξοδα πτήσης και μετακίνησης για ένα μέρος των οπαδών της, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League με την Τσέλσι στις 29 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι «πολίτες».

Το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί στο στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, αλλά μεταφέρθηκε στο «Ντραγκάο» του Πόρτο, μετά την προσθήκη της Τουρκίας στον κόκκινο κατάλογο της βρετανικής κυβέρνησης, λόγω της πανδημίας Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σίτι έκανε γνωστό ότι ο Μανσούρ θα χρηματοδοτήσει το ταξίδι στο Πόρτο, προσθέτοντας ότι η πρωτοβουλία θα ωφελήσει «χιλιάδες φιλάθλους της Σίτι».

Η Σίτι και η Τσέλσι επιτρέπεται να έχουν από 6.000 φιλάθλους στην Πορτογαλία για τον τελικό, οι οποίοι, μετά την επιστροφή τους, δε θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα.

Οι φίλαθλοι, ωστόσο, θα πρέπει να ολοκληρώσουν το ταξίδι εντός 24 ωρών και να καλύψουν το πρόσθετο κόστος για τις εξετάσεις για κορωνοϊό, ενώ θα παραμείνουν σε μια «φούσκα» κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πόρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πεπ (σ.σ. Γκουαρντιόλα) και η ομάδα είχαν μια τόσο αξιοσημείωτη σεζόν και η πρόκρισή τους στον τελικό του Champions League μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά αντιπροσωπεύει μια πραγματικά ιστορική στιγμή για τον σύλλογο» δήλωσε ο σεΐχης Μανσούρ στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συμπλήρωσε:

 «Είναι επομένως απίστευτα σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι, ειδικά εκείνοι που έχουν υποστηρίξει τη Μάντσεστερ Σίτι σε καλές και κακές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης