Μετά από 11 χρόνια παρουσίας και μεγάλης προσφοράς στη Μάντσεστερ Σιτι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να πει ο Βενσάν Κομπανί το «αντίο» στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο 33χρονος Βέλγος αμυντικός, αρχηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του ιστορικού τρεμπλ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθε η στιγμή να φύγω και αυτή η σεζόν είναι η πλέον κατάλληλη για να το κάνω. Νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη προς όσους με στήριξαν σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι με αυτή την ομάδα. Θυμάμαι πολύ καθαρά την πρώτη ημέρα, όπως και την τελευταία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωση των φιλάθλων σε μένα, στις καλές και κυρίως τις κακές στιγμές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κομπανί.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, δήλωσε: «Κανείς δεν έπαιξε πιο σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση της Σίτι όσο ο Βενσάν. Αντιπροσωπεύει την ψυχή αυτής της ομάδας».Η Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει να τιμήσει τον Κομπάνί με ένα φιλικό που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο βήμα του Κομπανί θα είναι η επιστροφή του στην Άντερλεχτ, όπου θα αναλάβει το διπλό ρόλο του παίκτη και του προπονητή! 

Μάλιστα μετά το φινάλε της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα των Βρυξελλών  ανακοίνωσε το μεγάλο come-back του Βέλγου με ένα βίντεο το οποίο ανέφερε:

«Κάθε ιστορία έχει και τις μαύρες της σελίδες. Όταν ένα κάστρο διατρέχει κίνδυνο, χρειάζεσαι έναν πραγματικό πολεμιστή, με μωβ καρδιά, που υπερασπίζεται τον λαό του. Επιστρέφει σπίτι… Ο Πρίγκιπας είναι ξανά εδώ».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης