Nέα «σφαλιάρα» και μάλιστα αρκετά ηχηρή δέχτηκε η Μάντσεστερ Σίτι μία εβδομάδα από την εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι συνετρίβη με 4-1 σκορ από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και έχασε ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για τον τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχή του ματς δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση για το τι θα επακολουθήσει, καθώς οι πολίτες με γκολ του Ντε Μπρούιν στο 25ο λεπτό πήρε το προβάδισμα.

Στη συνέχεια πάντως τα «σπιρούνια» αντέδρασαν και στο φινάλε του ημιχρόνου ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ντάιερ (45’), με τη φάση να προέρχεται από οφσάιντ δύο μέτρων.

Στο 51’ η Τότεναμ πέτυχε ακόμη ένα γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ με σκόρερ τον Αλντερβάιρελντ , ενώ ο Κέιν έκανε το 3-1 στο 61’, ενώ διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων έδωσε στο 79ο λεπτό ο Λαμέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Αλί, Λαμέλα (87′ Κάρολ), Σον (77′ Ενζιέ), Έρικσεν (68′ Τσαντλί), Κέιν

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Σανιά, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Κολάροφ, Φερνάντο, Φερναντίνιο (69′ Νασρί), Ντε Μπρόινε, Γιάγια Τουρέ (56′ Χεσούς Νάβας), Στέρλινγκ, Αγουέρο (86′ Ρόμπερτς)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης