Συνεχίζεται η κουβέντα για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ως γνωστόν θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μετεγγραφεί σε ομάδα που να συμμετέχει στο Champions League.

Εντούτοις ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά θα διευκολύνει την αποχώρησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ καλά ενημερωμένος, έχει συμβόλαιο και option για ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο» είπε ο Ολλανδός. Σε ερώτηση για το αν ο Κριστιάνο θα μείνει στο Old Trafford μέχρι το 2024, o 52χρονος είπε. «Φυσικά, εγώ υπέγραψα για 3 χρόνια, όμως και αυτό το διάστημα στο ποδόσφαιρο είναι μικρό».

Ο Τεν Χαγκ αναφέρθηκε και στο πως μπορεί να προσαρμοστεί ο Ρονάλντο στο σύστημά του, το οποίο απαιτεί pressing από τους επιθετικούς. «Θεωρώ ότι ο Κριστιάνο μπορεί να το κάνει. Στην καριέρα του έχει δείξει τα πάντα. Εχω μεταφέρει τις απαιτήσεις μου στην ομάδα, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, έχω μια στρατηγική. Ενας top παίκτης μπορεί να βοηθήσει και ο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος top παίκτης στην ομάδα μας».

Αυτές τις μέρες ο 37χρονος επιθετικός, απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ για οικογενειακούς λόγους. «Προπονείται στην Πορτογαλία. Ολοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας κορυφαίος επαγγελματίας και ότι θα είναι fit. Αυτό το πράγμα είναι το τελευταίο που μπορεί να μου δημιουργήσει ανησυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης