Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, καθώς την Τετάρτη οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του από τον Άγιαξ.

Η μεταγραφή του Ολλανδού μέσου από τον «Αίαντα» στους Άγγλους ανήλθε περίπου στα 40 εκατομμύρια, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα,ενώ ακόμα πέντε εκατ. θα δοθούν σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 23χρονος άσος, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το συγκρότημα του Σόλσκιερ, ενώ θα αγωνίζεται σε αυτό με το νούμερο «34» στη φανέλα του.

«Δεν μπορώ να αρχίσω να εξηγώ πόσο απίστευτη ευκαιρία είναι η ένταξη μου σε ένα κλαμπ με μια τόσο εκπληκτική ιστορία», δήλωσε ο Φαν ντε Μπεκ μετά τη γνωστοποίηση της μετακίνησης του στη Γιουνάιτεντ, προσθέτοντας:

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους στον Άγιαξ. Μεγάλωσα εκεί και θα έχω πάντα έναν ειδικό δεσμό με το σύλλογο. Τώρα είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και δεν υπάρχει υψηλότερο επίπεδο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Άμστερνταμ αποχαιρέτισε τον Φαν Ντε Μπέκ με ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει όλη του την πορεία από τότε που ήταν ball-boy του Άγιαξ, μέχρι τη στιγμή που έφτασε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και την εθνική Ολλανδίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης