Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησής του από τη Γιουβέντους, όπως δήλωσε σήμερα ο μάνατζερ της αγγλικής ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκαερ.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε νωρίτερα σήμερα ότι ο Ρονάλντο είπε στον ιταλικό σύλλογο ότι δεν είχε σκοπό να παραμείνει αυτή τη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρονάλντο πέρασε έξι σεζόν με τη Γιουνάιτεντ από το 2003-2009, κερδίζοντας οκτώ μεγάλα τρόπαια και την «Χρυσή Μπάλα» το 2008, προτού μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης με το ποσό-ρεκόρ των 80 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Σόλσκιερ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ότι η ομάδα του ήταν σε επαφή με τον Ρονάλντο, όπως και ο συμπατριώτης του Πορτογάλου και συμπαίκτης του στην εθνική, Μπρούνο Φερνάντες, που παίζει στη Γιουνάιτεντ.

«Είχαμε πάντα καλή επικοινωνία», είπε ο Σόλσκιερ. «Ο Μπρούνο μιλούσε επίσης με τον Ρονάλντο και ξέρει τι νιώθουμε γι ‘αυτόν. Αν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη Γιουβέντους, ξέρει ότι είμαστε εδώ. Δεν θέλω να κάνω πολλές εικασίες. Είναι ένας θρύλος αυτού του συλλόγου, ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, αν με ρωτάτε. Είναι τόσο τρομερός άνθρωπος επίσης», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης