Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραδέχθηκε ότι η παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο της ήττας (3-1) από τη Σίτι, στον πρώτο ημιτελικό του αγγλικού League Cup, ήταν η χειρότερη εμφάνιση της σεζόν.

Σε έναν αγώνα που η Σίτι σημείωσε τρία γκολ σε 21 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από το πρώτο τους γκολ μέχρι το ημίχρονο είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε παίξει» δήλωσε ο Σόλσκιερ στους δημοσιογράφους. «Από το πρώτο γκολ μέχρι το ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Τους αφήσαμε να παίξουν, πήραμε λανθασμένες αποφάσεις. Είναι φυσικό η ψυχολογία σου να πέφτει όταν αισθάνεσαι ότι δεν παίζεις, αλλά πρέπει να βγούμε από αυτό γρήγορα» είπε.

«Έχουμε μια νέα ομάδα, το έχω πει μερικές φορές. Είναι μια νέα ομάδα και μαθαίνουμε και από αυτές τις εμπειρίες. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια καλή απάντηση, αλλά μπροστά μας ήταν ένα απότομο βουνό για να ανέβεις» πρόσθεσε.

«Το δεύτερο ημίχρονο με αφήνει να πιστέψω σε κάτι, γιατί ήταν πραγματικά καλό» επεσήμανε ο Νορβηγός, ο οποίος ενημέρωσε ότι ο Μαγκουάιρ δεν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση στην Premier League με τη Νόριτς, το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης