Στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν αρκεί η ευρεία νίκη (6-2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ρόμα στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά θέλει να φτάσει στον τελικό του Europa League με μία νέα επιτυχία, αύριο στην ιταλική πρωτεύουσα.

«Θέλουμε να νικήσουμε και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωθούμε. Θα κάνουμε μερικές αλλαγές σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι. Δεν είμαστε στον τελικό. Πριν από λίγα χρόνια η Ρόμα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα (σ.σ. στην προημιτελική φάση του Champions League για τη σεζόν 2017-18 η ισπανική ομάδα νίκησε 4-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Καμπ Νου», αλλά η Ρόμα επιβλήθηκε 3-0 στη ρεβάνς και πήρε την πρόκριση)» είπε ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σχετικά με τη διαμαρτυρία των φιλάθλων και την εισβολή στο «Ολντ Τράφορντ» την Κυριακή, πριν από το ματς -που αναβλήθηκε τελικά- με τη Λίβερπουλ, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μίλησα με τους ιδιοκτήτες, μου ζήτησαν συγγνώμη προσωπικά και στους φιλάθλους. Όπως είπα, είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στους αγώνες. Είχα πάντα μια εξαιρετική σχέση με τους ιδιοκτήτες. Όλοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώσουν ειρηνικά, δεν πρέπει ποτέ να ξεπεράσουμε τα όρια».

Σχετικά με την παραμονή του Καβάνι, τόνισε: «Είχαμε μερικές ενδιαφέρουσες συνομιλίες, αλλά εξαρτάται από αυτόν να αποφασίσει. Τώρα είμαι λίγο πιο αισιόδοξος».

Μαζί με τον Σόλσκιερ, μίλησε και ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν πάμε το τρόπαιο στο Μάντσεστερ θα είναι ένα σημάδι βελτίωσης, γιατί δεν κατακτήσαμε τίποτα την περασμένη σεζόν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης