«Απίστευτη» χαρακτήρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τότεναμ. Με τα τέρματα του Πορτογάλου σταρ, του Έντινσον Καβάνι και του Μάρκους Ράσφορντ οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν μία εμφατική νίκη στο βόρειο Λονδίνο με 3-0, αντιδρώντας άμεσα μετά την εντός έδρας συντριβή από την Λίβερπουλ.

«Γνωρίζαμε πριν από το ματς ότι θα είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά από ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση», υποστήριξε ο Ρονάλντο με δηλώσεις του στο Sky Sports και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπήρχε πίεση στην ομάδα, ήμασταν στεναχωρημένοι, αλλά γνωρίζαμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) θα μπορούσαμε να δώσουμε μια καλή απάντηση. Παίξαμε καλά, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι.

Φυσικά η δουλειά μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου, τα γκολ μου, τις ασίστ μου και το έκανα σήμερα και νιώθω πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Αλλά όσον αφορά την ομάδα, ήταν μια απίστευτη εμφάνιση κατά τη γνώμη μου».

Ο CR7 άνοιξε το σκορ και από δική του ασίστ ο Καβάνι έβαλε τις βάσεις για το «διπλό» των «μπέμπηδων» απέναντι στους «Σπερς». Ήταν η πρώτη φορά που ο απόλυτος σταρ της Γιουνάιτεντ μίλησε μετά το ντροπιαστικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής με την Λίβερπουλ (0-5) και παραδέχτηκε ότι αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για όλους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν σκληρό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα στην Premier League. Αλλά, ξέρετε, ελπίζω αυτή τη φορά να γυρίσουμε σελίδα. Πιστεύω ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό το καταπληκτικό απόγευμα. Κερδίσαμε 3-0 σε ένα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και είμαστε τόσο πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Ο Ρονάλντο εξήγησε ότι η πίεση είναι «φυσιολογική» λόγω του μεγέθους της Γιουνάιτεντ ως συλλόγου. «Η κριτική θα γίνεται πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο 36χρονος, ο οποίος κατέληξε: «Δεν ενοχλούμαι προσωπικά, διότι έχω παίξει 18 χρόνια ποδόσφαιρο, οπότε ξέρω ότι μια μέρα οι άνθρωποι θα λένε πως είμαστε τέλειοι και μια άλλη ότι είμαστε χάλια. Το ξέρω και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, αλλά είναι πάντα καλύτερο όταν ο κόσμος σε επαινεί και είναι ευχαριστημένος μαζί σου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης