Να φύγει ο Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπαινίχθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ώστε να βρει λύση στην καριέρα του. Μια ημέρα πριν το φιλικό ματς των παγκόσμιων πρωταθλητών με τη Φινλανδία ο Γάλλος τεχνικός ρωτήθηκε για τον διεθνή μέσο, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

Ο Πογκμπά έχει 11 συμμετοχές έως τώρα, σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μόλις σε πέντε παιχνίδια ήταν στην αρχική ενδεκάδα. «Δεν μπορώ να πω εγώ τι θα κάνει ο Πολ με την καριέρα του. Εκείνο που είναι σίγουρο θεωρώ πως δεν μπορεί ένας παίκτης τέτοιας αξίας να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος με αυτή την κατάσταση. Τον ξέρω καλά και φαντάζομαι πως δεν του αρέσει που είναι στον πάγκο, καθώς δεν μπορεί να βρει ρυθμό όταν δεν είναι βασικός» τόνισε σχετικά ο Γάλλος εκλέκτορας, με τα γαλλικά ΜΜΕ να θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από το Μάντσεστερ, ίσως και τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαδρίτης «Parisien», ο διεθνής μέσος δεν έχει μέλλον στο «Ολντ Τράφορντ» και μάλιστα η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει αποφασίσει να ρίξει τις απαιτήσεις της στα 60 εκατ. ευρώ για να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιό του, το οποίο προβλέπει ετήσιες αποδοχές πάνω από δέκα εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η Παρί δείχνει ξανά έντονο ενδιαφέρον και οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ιταλό μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. Να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ ζητούσε αρχικά περίπου 115 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, το ίδιο δηλαδή ποσό που έδωσε για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2016. Για τον Πογκμπά ενδέχεται να επανέλθει και η Ρεάλ Μαδρίτης, αν έως τον Ιανουάριο παραμείνει στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ισπανίας ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως σχετικά αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης