Η Τότεναμ προσπαθεί να κρατήσει στο δυναμικό της τον Χάρι Κέιν, μολονότι φέρεται ως ο μεγάλος «στόχος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος σταρ ακούει τις δεσμεύσεις από τη διοίκηση της Τότεναμ πως θα επενδύσει στην ενίσχυση της ομάδας, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Premier League τα επόμενα χρόνια, με τους παράγοντες να μη σκέφτονται την παραχώρηση του, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Ντάνιελ Λίβι.

Ο ίδιος όμως ο Κέιν δεν πείθεται, μετά και την πρόσληψη του Αγγέλου Ποστέκογλου στην τεχνική ηγεσία, και έχει αποφασίσει ν’ απορρίψει την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το 2024 και η ομάδα του Λονδίνου θέλει να το επεκτείνει για δύο επιπλέον χρόνια, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί ο ατζέντης του με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ, η οποία προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ και στον ίδιο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης