Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος απουσίαζε από τις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επέστρεψε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του, σύμφωνα με αναφορές των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

Ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε επικαλεστεί «οικογενειακά προβλήματα» για να δικαιολογήσει την απουσία του από την επανέναρξη των προπονήσεων του αγγλικού συλλόγου στις 4 Ιουλίου και στη συνέχεια την περιοδεία των «κόκκινων διαβόλων» στην Ασία και την Ωκεανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, ο έμπειρος επιθετικός στη συνέχεια έδειξε ρητά στον σύλλογο την πρόθεση ότι ήθελε να μεταγραφεί σε μια ομάδα που παίζει στο Champions League, κάτι που δεν θα συμβεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κατετάγη μόλις έκτη στην περυσινή σεζόν της Premier League.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο παίκτης συνοδεύεται από τον μάνατζέρ του του, Ζόρζε Μέντες, και έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον νέο προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ, για να συζητήσουν το μέλλον του.

Στο προπονητικό κέντρο βρίσκεται και ο μυθικός πρώην προπονητής του συλλόγου, Άλεξ Φέργκιουσον, που έφερε τον «CR7» στην Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επαναλάμβανε συνεχώς ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, δεν είναι προς πώληση.

Και αν τα ονόματα της Μπάγερν Μονάχου, της Τσέλσι και πιο πρόσφατα της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν κυκλοφορήσει ως πιθανοί προορισμοί, η οικονομική συναλλαγή δεν θα είναι εύκολη να στηθεί για έναν παίκτη που ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος στον σύλλογο την περασμένη σεζόν με περισσότερα από 500.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Ο «CR7», ωστόσο, θα ήταν έτοιμος να δει τον μισθό του να μειώνεται κατά 30%, όπως έχουν αναφέρει σχετικά δημοσιεύματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης