Διάθεση να ανοίξει τα ταμεία της για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της, στη θερινή μεταγραφική περίοδο, δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αγγλική ομάδα σκοπεύει να επανέλθει δυναμικά για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ την απόκτηση του διεθνούς μέσου, για τον οποίο είχε κινηθεί και στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τα δικαιώματά του από τα «σφυριά».

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 60 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν συμφωνήσει με τον ατζέντη του, που αφορά τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ.

Η Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και τον Τζέσε Λίνγκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Γουέστ Χαμ, για να κλείσει τη μεταγραφή του Ράις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ η εφημερίδα «SUN» αναφέρει πως, εκτός του Ράις, η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για την απόκτηση και του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα. Για αυτό τον λόγο έχει υπολογίσει ένα ποσό περίπου στα 150 εκατ. ευρώ για να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τους δύο Άγγλους διεθνείς άσους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης