Η πόλη του Μάντσεστερ είναι ο τελικός προορισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που μέχρι χθες φερόταν να βρίσκεται προ των πυλών της Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του) επέλεξε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το «Ολντ Τράφορντ».

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τη Γιουβέντους, το απόγευμα της Παρασκευής (27/8), αφού πρώτα κατέβαλαν στη διοίκηση της ομάδας του Τορίνου το ποσό των 28 εκατ. ευρώ. Ο 36χρονος επιθετικός έχει λαμβάνειν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ. Με τα μπόνους ο Ρονάλντο θα φτάσει περί τα 30 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δώδεκα χρόνια, λοιπόν μετά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο «Θέατρο των Ονείρων»! Όπως τόνισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανακοίνωσή της, απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις, καθώς και να διευθετηθούν τα σχετικά με τη βίζα του ποδοσφαιριστή για να ολοκληρωθεί η σπουδαία αυτή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χθες (26/8), ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τους υπεύθυνους στη Γιουβέντους για το θέμα της παραχώρησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ, στο Τορίνο, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν κάπου. Η ομάδα του Τορίνο διεμήνυσε στον εκπρόσωπο του Ρονάλτο πως το ποσό με το οποίο θα δεχτεί να τον παραχωρήσει ανέρχεται στα 29 εκατ. ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μετακομίσει το καλοκαίρι του 2003 στη Γιουνάιτεντ, η οποία πλήρωσε το ποσό των 19 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 292 εμφανίσεις με 118 γκολ και 69 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα Αγγλίας και 1 Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ άλλων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης