H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το μεταγραφικό «μπαμ», ανακοινώνοντας τη συμφωνία της με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο.

Όπως έγινε γνωστό οι Βεστφαλοί θα βάλουν στα ταμεία τους από την παραχώρηση του 21χρονου άσου 85 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μετά τη συμμετοχή του Τζέιντον στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα.

Από τη μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Καταλήξαμε σε μια συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με τη μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο, εν αναμονή της πλήρους ολοκλήρωσης, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες διατυπώσεις για να συμφωνηθούν».

Ο Σάντσο σημείωσε 16 γκολ και έδωσε 20 ασίστ σε 38 παιχνίδια με τη Ντόρτμουντ σε όλους τους αγώνες της σεζόν 2020-21, ενώ έχει 20 διεθνείς εμφανίσεις με την Αγγλία από τότε που έκανε το ντεμπούτο του, το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης