Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για να «χτυπήσει» το ματς με τη Λίβερπουλ και τις πιθανότητες των «reds» να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Champions League, τόνισε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, υπενθυμίζοντας πως ούτως ή άλλως τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι «διαφορετικά» και για τους δύο.

«Σκεφτόμαστε απλώς να κερδίσουμε τους… εαυτούς μας. Αυτό που ενδιαφέρει τη Λίβερπουλ δεν μπορεί να μας απασχολεί. Σε όλη τη σεζόν, υπάρχουν παιχνίδια στα οποία ανυπομονείς να παίξεις. Αυτό το ματς με τη Λίβερπουλ στην έδρα μας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα της σεζόν, δεν έχει σημασία αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι ή τρίτοι ή τέταρτοι. Δεν έχει σημασία τίποτα, αυτό είναι ούτως ή άλλως ένα τεράστιο, ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Μ. Παρασκευής (30/04).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ σχεδιάζουν να συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον των ιδιοκτητών του συλλόγου έξω από το «Old Trafford» πριν από τον αγώνα, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας της Super League, μαζί με 11 άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

«Είναι σημαντικό να ακούγονται οι απόψεις των φιλάθλων μας και να επικοινωνούμε καλύτερα. Έχω υποστηρίξει και έχω δεχθεί αντίστοιχα μεγάλη υποστήριξη από τον σύλλογο και τους ιδιοκτήτες του και είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα» τόνισε ο Σόλσκιερ και κατέληξε: «Όταν οι διαμαρτυρίες είναι σε εξέλιξη, είναι σημαντικό να προχωρήσουν με καλό τρόπο και να διατηρηθεί ένα ειρηνικό κλίμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης